Kerstmenu 2018

Voorgerechten
Sopa de lentejas rojas
Een heerlijke, romige rode linzensoep.
€ 7,00
Camarones
Gegrilde pompoen met gefrituurde gamba’s en een frisse salade.
€ 10,00
Arepitas de yuca
Een bolletje van yuca met een frisse salade.
€ 8,50
Carne de res
Rund met sperzieboontjes, broccoli, tomaatjes en champignons.
  € 9,00
 

 

Hoofdgerechten 

  
Felete de pollo relleno
Gevulde kipfilet met romige aardappelpuree.
€ 22,50
La bandera Dominica
Authentiek Caribisch rijstsmoorgerecht met verse groentes, afgemaakt met een romige saus van kokos.
€ 20,00
Filete de ciervo
Hertenbiefstuk met homemade frietjes en een stroperige kalfsjus.  
 € 26,00
Filete de dorade
Doradefilet met gort, een smaakvol visgerecht.
 € 23,50
 

Desserts

Boruga
specialiteit van het huis. Veelgeprezen!
hemelse Dominicaanse hangop met vanille en warme papaya.
 € 8,50
Tarta de queso frambuesa
Cheesecake framboos.
 € 7,00
Soufflé de chocolate
Chocoladesoufflé met ganache van passievruchten en witte chocolade.
  € 8,00
Posta de torta Deventer
Een bodem van Deventer koek met een schuim van mango en ijs gemaakt van gecondenseerde melk en karamel.
  € 7,50
Desertwijn
Carpe diem malaga, een heerlijk zoete, witte wijn.
  € 3,50