Kerstmenu 2019

Voorgerechten  
Pollo picante
Gevulde aardappel met kip en een frisse salade
 € 9,00
Gamba spiesje
Een spiesje van gamba’s met gepofte tomaat en gemarineerde komkommer 
 € 11,50
Calabacin
Gebakken pompoen met pijnboompitten
 € 8,00
Pechuga de pato
Gerookte eendenborst met een frisse salade en knoflooksaus
  € 11,00
Sopa de batata dulce
Heerlijke, romige soep van zoete aardappels
  € 7,50
 

 

 

Hoofdgerechten 

   
Tarta de Paleta
Taartje van langzaam gegaarde kalfssucade  met rode kool
en een romige aardappelpuree
 € 31,00
Costilla de Venado
Gebakken hertenrack met gort en diverse groentes,
afgemaakt met kalfsjus.
 € 32,00
Moro de Guinea
Authentiek Caribisch rijstsmoorgerecht met kikkererwten,
parelhoen en diverse groentes  
  € 26,00
Quiche Dominicano
op Dominicaanse wijze bereide quiche met diverse groentes,
afgemaakt met een romige saus van kokos
  € 22,00
Fillette de Llana de Mar
Zeewolf met diverse groenten en puree van gebakken banaan
  € 25,00
 

 

Desserts

  
Boruga
Specialiteit van het huis. Veelgeprezen!
Hemelse Dominicaanse hangop met zwarte bessen
  € 9,00
Pastel de chocolate
Chocolade cake met gekarameliseerde sinaasappel
  € 8,00
Flan
Karamel van gecondenseerde melk met rode chocolade ijs
   € 7,50
Pastel festivo
Een feestelijke taart, gemaakt van witte chocolade en Dominicaanse rum
  € 7,00
Helado de Vino tinto
Huisgemaakt ijs bereid met rode wijn
   € 6,50